Palvelut

Fysioterapia & neurologinen kuntoutus Mikkelissä

Luotettava ja koulutettu fysioterapeutti osaa auttaa

Olen koulutettu ja vuosien ammattitaidolla palveleva fysioterapeutti, joka pystyy auttamaan kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä. Fysioterapian lisäksi palveluihini kuuluvat myös hieronta sekä merkittävänä osana neurologinen kuntoutus Mikkelin seudun asiakkailleni. Fysikaaliset hoidot toteutetaan pääosin lähetteellä, hieronta onnistuu ilman lähetettä. Rantakylän Fysioterapia palvelee viihdeuimala Rantakeitaan toisessa kerroksessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Huomioithan, että teen tarvittaessa myös kotikäyntejä, mikäli vastaanotolleni saapuminen on jostakin syystä haasteellista. Täällä sinusta välitetään – ota yhteyttä, niin otetaan ensimmäinen askel kohti liikkuvampaa elämää.

Mitä on fysioterapia?

Fysioterapia on terapiaa, jonka avulla pyritään ylläpitämään ja parantamaan ihmisen toimintakykyä ja liikkumista sekä ratkaisemaan niihin liittyviä ongelmia. Fysioterapian ja tavallisen hieronnan ero on siinä, että kun hieronta keskittyy lihashuoltoon, niin fysioterapian avulla pyritään miltei aina joko ennaltaehkäisemään tai parantamaan jokin tietty vamma.

Fysikaaliset hoidot, hieronta ja allasterapia

Rantakylän Fysioterapian tiloista löytyy 2 hoitopistettä. Toisessa on hierontapöytä ja fysioterapialaitteistot, toisessa leveä, yhdistetty jumppahoitopöytä. Fysikaalisten hoitojen apuna voidaan käyttää myös viihdeuimala Rantakeitaan palveluja, kuten vaikkapa kuntosalia tai terapia-allasta.

Neurologinen kuntoutus / Bobath-kuntoutus

Neurologinen kuntoutus on erikoisalaani. Olen suorittanut Bobath-kuntoutuksen peruskurssin sekä syventävän jatkokurssin ja kuntouttanut asiakkaitani Bobath-menetelmin jo useiden vuosien ajan. Neurologinen kuntoutus keskittyy erityisesti liikeratoihin, pitkäkestoisiin venytyksiin sekä aktivoivaan fysioterapiaan. Useimmiten neurologiseen kuntoutukseen tullaan lähetteellä, ja maksutaho on joko vakuutusyhtiö, keskussairaala taikka Kela.

Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko varata ajan? Ota yhteyttä!